Afspraak maken » Onze producten

Olaplex, de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de Olaplex hair treatment. Deze nieuwe methode wordt nu al in meer dan 60,000 salons in Amerika toegepast.

Al onze kapsters en onze schoonheidsspecialiste zijn gecertificeerde visagisten en werken met het veelzijdige merk Golden Rose. Dit is een merk wat veelvuldig door make-up artiesten en visagisten over de hele wereld wordt gebruikt.  Het is vaak op minerale basis en niet op dieren getest.

Het pareltje van Keune.... De Care lijn geeft alles wat jouw haar nodig heeft! Voor elk probleem is een oplossing. Deze verzorgende lijn is ontzettend uitgebreid, zodat we voor elke klant en elk probleem een passend product hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Keune heeft de design lijn vernieuwd. In een nieuw jasje nu de style lijn!

De Care lijn is er ook zeker voor de mannen. Sinds kort vernieuwd en uitgebreid. Zelfs de baard wordt niet vergeten.

Dr. R.A. Eckstein

Dr. R.A. Eckstein producten voor de verzorging van jouw huid. De producten van Dr. Eckstein helpen jouw huid in een optimale conditie te houden en helpen de conditie van jouw huid te verbeteren.