Salon Emma » Onze producten

Olaplex, de nieuwe behandeling voor stralend gekleurd haar. Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat de gebruikelijke beschadigingen tijdens het kleuren optreden. Kleurspecialisten zijn razend enthousiast over de Olaplex hair treatment. Deze nieuwe methode wordt nu al in meer dan 60,000 salons in Amerika toegepast.

Deze wonderzakjes zijn 100% vegan! Maar wat doet het eigenlijk? Elk zakje heeft zijn eigen trucje. Deze zakjes gebruiken wij om je haar zo te krijgen, dat je een schoon pallet krijgt zoals elke kunstenaar graag een wit schoon schildersdoek heeft! Vrij van medicatie, kleuropbouw of resten van ons kraanwater. Vooral bij enorm grote kleurveranderingen is dit product een must om je haar zo gezond mogelijk te houden.

Al onze kapsters en onze schoonheidsspecialiste zijn gecertificeerde visagisten en werken met het veelzijdige merk Golden Rose. Dit is een merk wat veelvuldig door make-up artiesten en visagisten over de hele wereld wordt gebruikt.  Het is vaak op minerale basis en niet op dieren getest.

Het pareltje van Keune.... De Care lijn geeft alles wat jouw haar nodig heeft! Voor elk probleem is een oplossing. Deze verzorgende lijn is ontzettend uitgebreid, zodat we voor elke klant en elk probleem een passend product hebben.

Lekker groen, vrij van parabenen en sulfaten. Deze lijn is wat beperkter dan de Care lijn, maar kan toch elk probleem tackelen. Tijdens jouw behandeling kun je kennismaken met de weldadige geuren als je haar gewassen wordt. Ook hebben wij de gehele kleurlijn van deze mooie groene lijn. Zo sluit alles goed op elkaar aan.

Stoere lijn om je haar top in het gewenste model te brengen. Voor ieder haartype een product. Wat het fijne aan dit product is? Alles kan je blenden zodat je een uniek product zelf kunt creëren.

Hoogstaande kwaliteit!

De Care lijn is er ook zeker voor de mannen. Sinds kort vernieuwd en uitgebreid. Zelfs de baard wordt niet vergeten.

Veelzijdige stylingslijn voor alle haarstylen. De echte basis voor iedereen en het is ook nog eens betaalbaar!

Dr. R.A. Eckstein

Dr. R.A. Eckstein producten voor de verzorging van jouw huid. De producten van Dr. Eckstein helpen jouw huid in een optimale conditie te houden en helpen de conditie van jouw huid te verbeteren.