Afspraak maken » Nieuwtjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEUK NIEUWS!!Vanaf 3 oktober komt Lisa bij ons werken op de woensdagen & zaterdagen! Welkom Lisa!

Hallo allemaal. Mijn naam is Lisa. Ik ben een gedreven allround kapper, met liefde voor mensen en alles wat met schoonheid te maken heeft. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika en woon sinds twee jaar met mijn man en onze twee kinderen in het mooie Nederland. Ik ben erg enthousiast om op 3 oktober bij het geweldige team van Salon Emma te komen. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten! Groetjes.

 

 

We zijn overgestapt van 1kapper naar Flexxis. Dit houdt voor jullie in dat het maken van een afspraak wat anders gaat dan dat jullie gewent zijn. Via de bovenstaande button ""afspraak maken" kom je vanzelf op een pagina waarin je jezelf eenmalig hoeft aan te melden en de rest spreekt voor zich. Lukt het aanmelden om de 1 of andere reden niet dan helpen we je graag verder. Bel dan even met 033-4666526. 

 

 

 

 

Nu ook te doen bij salon Emma; Wimperlifting!

Voor alle mooie krullebollen onder ons is dit wel een erg gave opleiding die Saskia volgt! Einde van het jaar waarschijnlijk klaar en nu volop aan het trainen! Curlsy's kniptechniek!
Wat een verschil😲!

 

 

 

Klik hier om een tekst te typen.

 

Mensen zijn uniek – hun haar ook. We hebben allemaal verschillende behoeften. Als professionele salon willen wij het liefst inspelen op al deze wensen. Wij zijn tenslotte de expert. Daarom heb je producten nodig die speciaal voor YOU zijn gemaakt en voor niemand anders….Keune YOU. Je shampoo en conditioner op maat gemaakt! Nu bij ons in de salon!
Shampoo €21,95
Conditioner €22,95
Maak in de maand februari kennis met dit geweldige op maat gemaakte setje voor €37,50