Afspraak maken » Nieuwtjes

MEDEDELING!

VANAF 1 JANUARI 2022 STOPPEN WE MET ONZE ZONNEBANK! Graag voor die tijd jullie zonnebank- abonnement opmaken. Wegens stijging energiekosten kunnen we het niet meer aanbieden voor een mooie prijs en zit je al gauw op €1 per minuut. Vandaar deze beslissing

 

 

Fijn nieuws! Wat zijn we ontzettend blij dat Indy binnenkort bij ons komt werken! Welkom! 

Hoi hoi, Ik ben Indy 18 jaartjes jong, en heb net mijn niveau 3 kappers diploma gehaald. Nu ga ik nog een jaar door voor niveau 4. Sinds ik klein bent vind ik het al leuk om met haar bezig te zijn, en hoe ouder ik werd hoe meer ik me ben gaan richten op uiterlijke verzorging. Vanaf 1 november start ik hier (salon Emma) mijn nieuwe uitdaging. Op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag ga ik lekker aan de slag! Ik hoop jullie snel te ontmoeten in de salon

 

Joik! Een handgemaakt product van oorsprong uit Estland. Een prachtig nieuw product in de salon dat staat voor eerlijk, puur en doeltreffend.De producten van Joik zijn een verwennerij en zorgen voor een gezonde glans en een zijdezacht gevoel.Doordat het product natuurlijk is krijg je geen reactie zoals irritatie op de huid.Wij vinden jou belangrijk dus daarom deze lijn voor jou! De nieuwe huidsverzorgingslijn om 2021 groener te starten.

- Vegan- Parabenen vrij- Sulfaat vrij- Dierproefvrij

Zodra we weer open zijn, plan een gezichtsbehandeling in bij Alicia en ervaar het zelf!

 

 

We zijn overgestapt van 1kapper naar Flexxis. Dit houdt voor jullie in dat het maken van een afspraak wat anders gaat dan dat jullie gewent zijn. Via de bovenstaande button ""afspraak maken" kom je vanzelf op een pagina waarin je jezelf eenmalig hoeft aan te melden en de rest spreekt voor zich. Lukt het aanmelden om de 1 of andere reden niet dan helpen we je graag verder. Bel dan even met 033-4666526. 

 

 

 

 

 

 

You van Keune is een op maat gemaakt concept. Elk haar is anders en jouw wens kan nu vervuld worden! Heb je bijvoorbeeld krullend geblondeerd haar? Dan kunnen we een krullenshampoo maken met een zilvertint erin wat je haar matteert maar ook minder pluizig maakt. Ook voor het onderhoud van je kleur (rood, blond, koper of bruin)  kunnen we je shampoo zo persoonlijk mogelijk maken. Extra glans, vocht, keratine....eigenlijk is bijna alles mogelijk!
Shampoo €21,95
Conditioner €22,95