Afspraak maken » Nieuwtjes

 

Joik! Een handgemaakt product van oorsprong uit Estland. Een prachtig nieuw product in de salon dat staat voor eerlijk, puur en doeltreffend.De producten van Joik zijn een verwennerij en zorgen voor een gezonde glans en een zijdezacht gevoel.Doordat het product natuurlijk is krijg je geen reactie zoals irritatie op de huid.Wij vinden jou belangrijk dus daarom deze lijn voor jou! De nieuwe huidsverzorgingslijn om 2021 groener te starten.

- Vegan- Parabenen vrij- Sulfaat vrij- Dierproefvrij

Zodra we weer open zijn, plan een gezichtsbehandeling in bij Alicia en ervaar het zelf!

 

 

We zijn overgestapt van 1kapper naar Flexxis. Dit houdt voor jullie in dat het maken van een afspraak wat anders gaat dan dat jullie gewent zijn. Via de bovenstaande button ""afspraak maken" kom je vanzelf op een pagina waarin je jezelf eenmalig hoeft aan te melden en de rest spreekt voor zich. Lukt het aanmelden om de 1 of andere reden niet dan helpen we je graag verder. Bel dan even met 033-4666526. 

 

 

Nu ook te bij salon Emma; Wimperlifting!

 

 

 

 

 

You van Keune is een op maat gemaakt concept. Elk haar is anders en jouw wens kan nu vervuld worden! Heb je bijvoorbeeld krullend geblondeerd haar? Dan kunnen we een krullenshampoo maken met een zilvertint erin wat je haar matteert maar ook minder pluizig maakt. Ook voor het onderhoud van je kleur (rood, blond, koper of bruin)  kunnen we je shampoo zo persoonlijk mogelijk maken. Extra glans, vocht, keratine....eigenlijk is bijna alles mogelijk!
Shampoo €21,95
Conditioner €22,95