Afspraak maken » Meedenken?

Wij willen graag de leukste en beste salon van Woudenberg blijven. We kunnen zelf veel bedenken, maar waarderen zeker jullie inbreng. Heb je leuke ideeën of suggesties? Dan horen wij deze graag!

Reactie plaatsen

Reacties

Martine
6 jaar geleden

Al weer een flinke tijd tevreden over jullie service/kwaliteit, kom er met plezier.

Ik dacht, leuke actie voor de Avond4Daagse
Een ketting/hawaiikrans voor alle meelopende moeders met eraan een cadeaubon (met iets korting ;) ) voor een heerlijke paraffine voetbehandeling om de voeten na 4 dagen wandelen te verzorgen (evt met de keuze voor aanvullend nagels lakken :) )

Een leuke actie voor Haantjesdag/Surprise zaterdag
Een haarwensen knipdag, een dag waarop iedereen die zijn haar/staart doneert aan Stichting Haarwensen gratis geknipt/gestyled wordt :)

En tot slot iets 'egoïstisch' ;) ik zou graag producten kopen die vrij zijn van parabenen en gebaseerd zijn op de natuur etc., dus als de Keune So Pure producten in de salon komen, ben ik de eerste :) Kleuren met So Pure Color .... en ik kleur mijn haar nooit meer thuis hihi

Ik ben hoe dan ook tevreden maar denk ik gooi mijn ideetjes eruit :)

Grtz Martine

Kees Lokhorst
6 jaar geleden

Vanochtend in jullie mooie zaak geweest. Goed geknipt, thnx Eveline.
De barberhoek is niet echt te herkennen binnen jullie zaak. De barber produkten staan er een beetje bij op een tafeltje. Daarachter staat een rek vol andere produkten. Wellicht een idee om de barber stoel in zijn volle glorie uit te zetten. En creeer een ruige, stoere look voor waar de barber activiteiten plaatsvinden. Nu is er geen onderscheid tussen dames en heren. Wellicht een idee om heren te laten plaats nemen in deze stoel en ze daar te knippen,

Knippen, scheerbehandelingen, scheerbeurten, snor- en baardverzorging:

Scheren Basis: pre shave met warme doek, glad scheren met gebruik van open scheermes en luxe scheerproducten en vervolgens after shave en cologne naar keuze (45 minuten).
Scheren Compleet: aanvullend op Scheren Basis een complete gezichtsverzorging (40 à 45 minuten).
Baardtrim: voor de verzorgde baard, een snelle onderhoudsbeurt en baard conditionerende behandeling (15 à 20 minuten).
Baardtrim XL: voor de langere en volle baard, (op)nieuw in vorm zetten, stijlen, conditioneren en de halsstreek scheren (20 à 25 minuten).

Wat zijn de prijzen van deze behandelingen. Zet ze erbij.

Zomaar een idee: met koningsdag, scheren (voor de helft van de prijs) en de opbrengst gaat naar een goed doel (in Woudenberg)??? Zo breng je het meer onder de aandacht en je steunt een lokaal doen. Dikke plus voor jullie naamsbekendheid

Mochten jullie vragen hebben, bel of mail.

Iris
6 jaar geleden

Zag het niet op de website staan maar is permanente make-up iets om ook te doen? Ik ben daar namelijk naar op zoek! ;-)